home | transport persoane | rute | restaurant si peco | contact
       

     Societatea BENIDORM TRANS a achizitionat in anul 2000 un restaurant, situat la iesirea din Campia-Turzii spre Luna, unde functioneaza si o statie Peco, toate acestea fiind activitati secundare, domeniul principal de activitate al firmei fiind transportul, de unde si denumirea uzulala CRISTIAN TRANS.
     Restaurantul dispune de o capacitate de 100 de locuri, avand Salon de fumatori si Salon de nefumatori. Aici se pot organiza mese festive, onomastici, aniversari, revelioane si diferite alte evenimente.

 

     Statia Peco si-a inceput activitatea din anul 2004, oferind spre vanzare cu amanuntul o serie completa de carburanti.

   

 
Cazare Stiri - Roportal Servicii promovare site gratuite ClickLink.ro
       Cautari similare: transport persoane Romania-Italia, transport persoane Italia-Romania, transport persoane Romania-Spania, transport de persoane Spania, Romania, transport persoane Romania-Franta, transport de persoane Franta-Romania, curse internatioanle de persoane Romania-Anglia, curse de persoane Anglia-Romania, transport international persoane Romania-Austria, transport de persoane Austria-Romania, transport de persoane Romania-Ungaria, cursa persoane Ungaria-Romania, transport de persoane Romania-Irlanda, Transport de persoane Irlanda-Romania, transport international de persoane cu autocarul, cursa internationala autocar, microbuz